Новите приключения започват с нов мъжки бански!

Най-добрите мъжки бански, със сигурност не са най-предпочитаните в момента! Напълно Ви разбираме – навън е мрачно, температурите постоянно се променят, а Вие се колебаете какво да облечете. Може би се чудите дали да останете вкъщи на топло или да излезете с приятели.

Независимо какви са Ви плановете – да плувате в басейна или да релаксирате на спа, ще се нуждаете от нов бански костюм. Не забравяйте и лятото – тогава със сигурност ще искате да бъдете на гребена на вълната и да се впуснете стремглаво в новите приключения.

Затова сега е моментът да си отдъхнете от ежедневните задачи и да насочите вниманието си към нашата статия. Днес, ние от Belioonline.bg ще Ви представим най-новите тенденции в света на банските за сезон 2023 година!

Изберете своя нов мъжки бански за лятото

Изберете своя нов мъжки бански за лятото

Знаете ли, че…?

Мъжките бански костюми са преминали през истинска метаморфоза през вековете. Например по време на римската епоха, мъжете са се къпели голи. Това се виждана откритите от историците стенописи и класически картини. Всички те изобразяват как са прекарвали свободното си време като плуват голи или се излежават на плажа.

С течение на времето стандартите и общественото мнение рязко се променят. На това влияят и различните култури. На мъжете се налага да започнат да носят подходящо облекло на плажа и, когато се къпят на обществени места.
Тяхната история започва преди повече от 100 години, когато мъжете са осъзнали, че се нуждаят от средство за „прикриване” на обществени места.

И все пак до средата на 19 век нормите за мъжкото облекло не са били стандартизирани. В много държави е било позволено на мъжете да плуват голи. Въпреки това е известно, че през 1737 година Bath Corporation забраняват на момчетата над 10 годишна възраст да се къпят голи, а през 1860 година в Англия то е напълно забранено.

Точно това събитие вдъхновява дизайнерите от целия свят да решат този проблем. Не след дълго първите мъжки бански са вече факт! За разлика от дамските, те не подчертавали извивките и формите на кавалерите. Вместо това дизайните били непретенциозни като наблягали на свободата, комфорта и мъжеството.

След като веднъж били създадени, банските преминават през различни стилове и дизайни, за да достигнат до нас. От този момент нататък боксерките и слиповете са се превърнали във фокусна точка на всеки дизайн. И въпреки че има голяма разлика в моделите, цветовете и шарките, материалите претърпяват най-големи промени.

Изберете своя нов мъжки бански за лятото!

Какво Ви очаква през новия сезон?

Докато дамите залагат на визията, ключовата дума и през 2023 година за мъжете ще бъде: „удобство”. Свободни кройки с различна дължина, много джобове и здрава бързосъхнеща материя. Детайлите залагат на минимализма, а цветовете и принтовете ще бъдат свежи, забавни и в синхрон с лятото.

От плажа…до бара!

Какво ще кажете за мъжки бански, които са подходящи както за плажа, така и за излизане?

Този стил промени всичко, още когато се появи за първи път. Той се хареса на много мъже, които не обичат да си губят времето с носене на дрехи и преобличане на плажа.

Затова не е изненада, че през новия сезон много известни дизайнери се насочиха към него! Материите на банските отново ще бъдат бързосъхнещи, но ще се придържат към по-изчистени и класически визии, подходящи и за вечерно излизане.

Влезте в джаза…

Хитът на този сезон ще бъдат абстрактните модели. Говорим за цялостни щампи, комбинация от цветове и форми, които карат добрия тен да изпъква и добавят много настроение.

Ако обичате да експериментирате, това е идеалната възможност да се отличите.

Абстрактни цветове и мотиви? Да, определено! Бански на точки? Звучи интересно. Цял принт с палмово дърво? Защо пък не.

Това са само две от най-актуалните тенденции. Не пропускайте да откриете своя нов бански в нашия онлайн магазин. Следете и нашия блог, защото скоро ще Ви представим още актуални модели.

Новите приключения започват с нов мъжки бански!
5 (100%) 1 vote