Как да изберете мъжки бански?

Как да изберете мъжки бански?

Съдържание:


Нека бъдем честни – всеки обича да изглежда добре на плажа. И докато кавалерите залагат повече на функционалността, дамите обръщат внимание на всяка подробност. Затова често техните визии са по-отличаващи се и им дават допълнителна увереност да се забавляват и наслаждават на почивката.

Не е задължително да оставате в сянка на нежната си половинка! На пазара можете да откриете голямо разнообразие не само от дизайни, но и от цветове и размери.

А знаете ли, че цветът на банския може да подчертае Вашата мъжественост или да Ви направи незабележими? Останете с нас до края, защото в тази статия ще Ви помогнем да подберете правилния тон спрямо тялото си.

Как да изберете мъжки бански?

Как да изберете мъжки бански?

Не е достатъчно да носите банските с увереност, за да изглеждате добре. Те трябва да прилягат добре на фигурата Ви, да отговарят на тена на кожата Ви и да подчертават Вашата увереност.

Обърнете внимание на модела, който носите, ако имате:

Бледа кожа

Ако имате бледа кожа, избягвайте светлите цветове. Те не само могат да се слеят с кожата Ви и да останат незабележими, но и да я направят да изглежда скучна и сива. В най-лошия случай може да Ви придаде болнав вид. Със сигурност не искате да изглеждате като призрак на плажа!

Затова дизайнерите съветват да се насочите към тъмни или наситени цветове като тъмносиньо, тъмнозелено, червено или черно. Те придават дълбочина и добавят изразителност, което създава приятен и жив контраст между кожата и банските, които носите.

Високи и стройни

Ако имате дълги крайници и торс, не трябва да носите бански с вертикални ивици. Те добавят допълнителна дължина към краката Ви и ще изглеждате още по-високи. Това е особено неприятно за мъжете, които са едновременно високи и слаби. Причината е, че вертикалните ивици ще направят краката Ви да изглеждат още по-слаби.

Добра алтернатива са хоризонтални райета или кариран дизайн.

По-едра фигура

Ако нямате идеалната фигура, опитайте се да избягвате хоризонтални райета, особено по-дебели ивици. Подобен дизайн създава впечатлението, че сте по-обемисти. В резултат на това се създава илюзията, че сте много по-големи, отколкото сте.

Освен това, райетата привличат вниманието към корема Ви. Ако искате да изглеждате по-слаби, заложете на вертикални райета или изберете друг подходящ модел.

Как да изберете мъжки бански?

А знаете ли, че..?

Ако избягвате изчистените цветове, ще изглеждате по-млади. Разбира се, ако сте на 20 или 30 трудно биха могли да Ви сбъркат със старец, но цветът може да подмлади или състари един мъж. В повечето случаи едноцветни бански носят по-възрастните мъже, защото изглеждат по-стилно и луксозно.

Ако искате да изглеждате млади, изберете комбинация от няколко цвята или модел с интересен мотив, който ще Ви отличи сред останалите на плажа. Заложете на нюанси, които харесвате и изразяват Вашата индивидуалност и повярвайте ни – хората никога няма да сбъркат възрастта Ви.

Дизайнерите препоръчват да изберете цвят, с който се чувствате комфортно.

Няма нищо по-лошо от това да си купите модел, който следва всички актуални тенденции, но цветът или стилът му не Ви допада. Това е нищо повече от загуба на пари. Затова, когато пазарувате, се уверете, че харесвате всичко в него — неговия цвят, стил, кройка, всичко! По този начин ще сте сигурни, че няма да съжалявате за решението си.

Не чакайте утре, за да започнете летните приключения!

Направете го още СЕГА като поръчате своя нов бански от нашия онлайн магазин. В него ще откриете не само актуалната ни колекция, но и много други страхотни предложения.

Свържете се с нас на телефон: 0885 595 112, ако се нуждаете от професионален съвет или помощ с номерацията на нашите мъжки бански.

Оценете тази публикация