Кое предпочитат мъжете – боксерки или слипове?

МЪЖКО БЕЛЬО, Belioonline

Боксерки или слипове? Кой вариант предпочитат мъжете и го намират за по-удобен? Истината е, че това е доста спорна тема и няма как да дадем точен отговор. Всичко зависи от предпочитанията на кавалерите и техните представи за стил, комфорт и начин на живот.

Чудите се какво мъжко бельо да подарите на любим човек? В тази статия ние от Belioonline ще сравним боксерките и слиповете по външен вид, удобство и функционалност.

Има някои неща, които трябва да имате предвид, когато искате Вашето бельо да изглежда страхотно. На първо място трябва да се съобразите с типа на Вашето тяло и пропорции. Тук трябва да обърнете внимание преди всичко на корема и бедрата си.

Слипове, Belioonline

Тук слиповете тип боксерки са най-добрият вариант. Те са като къси шорти, които придават на краката Ви допълнителна привлекателност. Ако имате по-големи бедра, не Ви препоръчваме да залагате на шортите, защото те ще направят долната част на тялото Ви да изглежда по-голяма. От друга страна, не всеки може да има фигура на модел. Затова слиповете не са подходящи за хора, които са по-широки в ханша.

Когато става въпрос за удобство, много мъже посочват слиповете като най-удобното мъжко бельо. Причината е, че за разликата от боксерките, те нямат дълги крачоли, които да Ви се пречкат. С тях получавате голяма свобода на движение, което ги прави подходящи не само за ежедневието, но и за спортуване.

Мъжкото бельо има две основни функции – защита на имтимната зона, поддържане и осигуряване на удобство през целия ден. Боксерките тип слипове отговарят най-добре на тези два критерия. Те покриват вътрешната част на бедрата и в същото време осигуряват ненадминаткомфорт.

И все пак – не бива да забравяме, че всеки мъж избира своето бельо според личностните си предпочитания. Разгледайте нашия онлайн магазини си изберете качествено мъжко бельо.

Оценете тази публикация