Тенденции в мъжките бански през лято 2022 година

Мъжки бански, Belioonline

Нямате търпение да планирате следващото лятно приключение? Мечтаете за безгрижните дни на плажа или практикувайки любимите си морски спортове? А избрахте ли вече своя нов мъжки бански?

Забравете за безкрайното обикаляне по магазините и се настанете удобно! Днес, ние от Belioonline, ще Ви представим най-актуалните тенденции в мъжките бански за новия сезон! А след това ще оставим на Вас да създадете своята неповторима плажна визия.

Винаги готови за екшън!

Мъжки бански, Belioonline

Тези мъжки бански са вдъхновени от военните, които са винаги готови за действие! Камуфлажните шарки са тенденция, която бе популярна преди десетилетие, а днес отново е готова да шурмува плажовете. Стои перфектно както на шорти, така и на боксерки.

Лято на райета.

Мъжки бански, Belioonline

Белите райета са класика, която отново е готова да превземе морския бряг. Морската визия този сезон включва райета, без значение дали са разположени хоризонтално, вертикално, дали са наклонени и симетрично подредени.

Мъжките бански с бели райета са една от най-актуалните тенденции този сезон! Плувните шорти с бели райета лесно се съчетават с тениска и джапанки за една стилна и ежедневна плажна визия.

Цветно вдъхновение.

Мъжки бански, Belioonline

Кой е казал, че мъжките бански трябва да са едноцветни и с обикновен дизайн? Този сезон на мода ще са свежите цветове, комбинацията от няколко нюанса с ботанически принтове, звездички и други забавни картинки.

Ако искате винаги да сте различни, това са подходящите мъжки бански за Вас!

Не пропускайте да разгледате нашите страхотни предложения за новия сезон в онлайн магазина ни.

Оценете тази публикация