Мъжки бански според фигурата – 2 част

Мъжки бански според фигурата - лято 2020

Август е най-хубавия месец през цялата година. Всички си мислим за почивката и онези прекрасни мигове, които ще прекараме на плажа или басейна с любимите си хора. Ако и Вие вече стягате багажа за морето, може би е време да помислите и за банските си. Защото летните страсти никога няма да са същите, ако не се чувствате удобно.

Време е да продължим с втората част от нашата статия и да Ви разкрием кои са подходящите мъжки бански за кавалерите според тяхната фигура.

Ако имате атлетично и стегнато тяло, тогава Вие сте един от малкото щастливци, които ще изглеждат добре каквото и да облекат. Тук най-важно е да изберете правилния номер. Защото по-малките номера ще стоят прекалено прилепнало и ще изглеждат така все едно банските Ви ще се скъсат всеки момент.

Ако искате да покажете всички мускули, за които сте тренирали така усърдно, късите шорти са най-добрия избор за Вас!

Избор на мъжки бански според фигурата

Ако имате отпуснат корем и гърди, това не означава, че трябва да избягвате плажа. Вместо това трябва да насочите вниманието към краката си. Ако те са в добра форма, можете да изберете шорти със средна дължина. Но, ако не искате да показвате толкова много, заложете на дългите мъжки бански. Добра идея е да избягвате ярките и светли цветове и да се насочите към тъмните като черно, тъмно синьо и тъмно зелено.

Ако сте с нормално телосложение, това означава, че не сте нито прекалено слаби, нито прекалено мускулести и набити. Най-подходящите мъжки бански са тези с къса дължина и по-тясна кройка. Моделите с широк ластик на талията са идеални за прибиране на корема и създаването на илюзията за перфектно тяло.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сте научили нещо ново за мъжките бански. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви изненадаме с нови и интересни теми от света на мъжкото бельо.

Оценете тази публикация