Мъжки бански според фигурата – 1 част

Мъжки бански за лятото според формата

За невероятни морски изживявания се нуждаете не само от перфектното време, но и от правилния бански. Всичко друго би било без значение, ако не се чувствате комфортно и Вашият мъжки бански Ви стяга или постоянно пада.

Няма двама мъже, на които един и същи бански да им стои по еднакъв начин. Всичко зависи от Вашата фигура – дали сте висок или нисък, имате по-атлетично тяло или сте по-слаб.

Затова в тази статия ще Ви споделим как да подберете мъжкия бански според фигурата си, така че да се чувствате невероятно на плажа.

Ако сте висок между 1.80 и 2 метра, най-подходящите мъжки бански са шортите, които Ви стигат до коляното. По-късите бански и слиповете ще насочат фокуса върху краката Ви. И така те ще изглеждат прекалено дълги. Така че тази дължина, ще Ви помогне да изглеждате по-добре.

Мъжки бански според фигурата

Ако сте 1.70 см или по-ниски, идеалните мъжки бански са тези, на които дължината им стига до средата на бедрото Ви. По-късата дължина прави краката Ви да изглеждат по-дълги. А в комбинацията със свежи и светли цветове с принтове, ще допълни илюзията за височина.

Ако сте ниски и набити, най-добрият избор са късите шорти или слипове. Изберете модели, които са с по-тесни крачоли. В противен случай, ще изглеждате така все едно „плувате” в банския си. Също така светлите и ярки нюанси ще работят във Ваша ползва и ще създават илюзията за добре оформено тяло.

С това ще приключим тази част от статията. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим темата.

Оценете тази публикация