Мъжки бански лято 2020

Мъжки бански за 2020

Искате да изглеждате добре, докато се печете на плажа или плувате в басейна?

Но не Ви се занимава с обикаляне по магазините в търсене на модерни мъжки бански? Знаем, че много от кавалерите не се интересуват от модните тенденции, а държат на удобството. Затова в тази статия ще Ви представим най-актуалните мъжки бански за лято 2020.

Шортите са чудесен избор за всички мъже, които са високи и с много слаби крака. Те ще добавят необходимата ширина и обем на точните места, без да акцентират върху краката Ви. Разбира се, това не означава да си вземете мъжки бански, които са с няколко номера по-големи от Вашите. Вместо това изберете по-прибрана кройка с правилната ширина на крачолите.

Мъжки бански - Belioonline

Що се отнася за дължината, тук всичко зависи от Вашите предпочитания. Този сезон са модерни както мъжките бански до средата на бедрото, които са любими на сърфистите, така и късите слипове.

Вдъхновени от екшъна, този сезон на мода са банските с камуфлажен цвят. Стоят перфектно на всякаква фигура и се предлагат в голямо разнообразие от модели.

Друг фаворит са раираните бански. Тук комбинациите са неограничени и Ви дават големи възможности за избор. Преобладават комбинациите с бяло райе, но могат да се открият такива и с по-тъмни нюанси.

Класиката продължава да бъде предпочитана и този сезон. Тук става въпрос за класическите изчистени мъжки бански в бяло, сиво и черно.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали с избора на мъжки бански за лято 2020. Разгледайте нашата най-нова колекция от бански на сайта ни.

Оценете тази публикация