Перфектните тениски за лятото

мъжки тениски

Много мъже обичат да са стилни, без да влагат прекалено много усилия в избора си на дрехи. За тях тениска и дънки са идеалното облекло за горещите летни дни. И не само. Тениските са най-обичания елемент от техния гардероб, заради тяхната универсалност. Освен за ежедневието, те са идеални за спорт, за сън, за плажа и дори за работно облекло. Могат да се носят под ризата и с костюм.

Затова в тази статия ще поговорим малко за любимите тениски. За техния избор и как да изберете перфектните модели за лятото.

Много модни дизайнери вярват, че начинът, по който мъжете подбират тениските си говори много за тях. Например тези, които предпочитат да си взимат 1-2 номера по-големи размери, създават впечатление за небрежни към своя стил. От друга страна и прекалено впитите материи и разтягащи се шевове не правят добро впечатление.

мъжки тениски

Перфектните тениски за лятото трябва да бъдат избрани според Вашата физика. Те трябва да са в правилния номер, които да подчертава Вашето тяло. Но без да бъдат прекалено тесни или широки.

Мъжете, които имат прекалено широки бицепси и гърди е добре да изберат модел, които се стеснява под гърдите. Така долната част няма да изглежда зле.

Ако не сте уверени в тялото си, можете да заложите на класическите кройки и цветове. Черния цвят може да прикрие Вашите несъвършенства, без да се налага да взимате прекалено големи номера.

С това ще приключим тази статия. В сайта на Belioonline ще откриете различни модели тениски, подходящи за всеки вкус и стил на обличане.

Перфектните тениски за лятото
5 (100%) 1 vote