Мъжките чорапи

Under Man - Мъжки чорапи

В предната статия Ви разказахме малко за историята на мъжкото бельо и как са се появили съвременните боксерки и слипове. Затова днес ще сменим темата и ще поговорим за още един пренебрегван елемент от гардероба на мъжете. А именно – мъжките чорапи. На дамите може да им прозвучи странно, но за господата мъжките чорапи са просто поредната необходимост, на която не отделят повече от 10 минути при пазар.

Затова и най-често срещаните модели мъжки чорапи са със семпли линии и едноцветни – класическо черно и бяло. А след тях, сред най-предпочитаните цветове за чорапи, са тъмно синьо или сиво.

Може би е време господата да се замислят и да погледнат на мъжките чорапи по нов начин. Защото те със сигурност не са скучни и могат да бъдат начин, по който да изразите своята индивидуалност.

Звучи Ви прекалено драматично и лудо? А знаете ли, че…

Според едно от последните проучвания, учените са установили, че чорапи, които избирате да носите говорят много за Вас и по какъв начин Ви възприемат хората. Затова не се страхувайте да излезете от рамката. Мъжките чорапи могат да бъдат както удобни и практични, така и забавни, цветни и малко странни.

И все пак – кой ги вижда под панталона? Те не са най-очевидната част от облеклото, но имат голям потенциал да бъдат ключа към индивидуалността на всеки мъж.

Мъжките чорапи
5 (100%) 8 votes